Nu är sidan uppe! / by Alexander Nikolis

Att göra en egen fotosida är ingen enkel sak, och det är enligt mig heller ingenting man bör göra innan man verkligen känner sig tillräckligt mogen och utvecklad som fotograf. Men så kände jag nu, att det var dags, så här är den! 

Nu har jag äntligen någonstans att på riktigt visa upp mina bilder i ett portfolio. Samt att bloggplattformen är en del av hemsidan, vilket gör allt mycket enklare.

Portfoliot innehåller de bästa bilderna från olika teman, och är menat som en sammanfattning av vad jag gör. Det finns även en sektion med lite mer specifika bildserier. Och sist finns bloggen, där inlägg med mer text samt mindre uppdateringar kommer hamna. Förhoppningsvis kommer jag orka med att skriva produkttester, reflektioner kring fotografi och olika tips. Välkommen!